30 Eylül 2008

iyi bayramlar !...


Happy army
Originally uploaded by ArtMind etcetera
Uzun bir aradan sonra merhaba !..
Tüm kuşatıcılığı, birleştiriciliği ve neşesiyle gelen bayramınızı tebrik ederim. Ne mutlu ki, bayramlarda birbirine tebessüm eden, "iyi bayramlar" dileklerini ileten, birbirini sayıp seven bir toplum içinde yaşıyoruz. Bayram da olmasa belki yılda bir kez zor göreceğimiz tanıdıklarımızı, kimsesiz ve yalnız olanları ziyaret etmek, onların hayır duasını almak bambaşka bir güzellik.

Bir iki yıllık tus serüveninin ardından farklı telaşelerle geçiyor şimdi zaman, tatlı telaşelerle. Ve uzun bir aradan sonra yeniden başlıyor hayat.
Yeniden nefes almak, yeniden kitap okumak, yeniden müziği duyumsamak, dostlarla hasbihal etmek, kainatı temaşa etmek, gidilecek görülecek yerleri görmek, birilerinin elinden tutup birilerine gülebilmek, çocuklarla oyun oynayıp resim çizebilmek, sonbahar yaprakları üzerinde uzun yürüyüşler yapıp göğü seyredebilmek, mutfağa girip lezzetli yemekler pişirebilmek, yeni bir sanatla tanışmak, farklı aktivitelere katılmak ve daha nice güzelliği tatmak isteyen yüreğim, dünyalık telaşlar arasına sıkışmış hayatın arasından "artık geri dön hayata" diye sesleniyor..
Artık yüreğime,
artık hayata
artık güzelliklere,
güzel mekanlarda,
evimizde kavuşabilmek dileğiyle..

dualarınızı eksik etmeyiniz efendim..
selam sevgi ve muhabbetle!....