04 Ocak 2012

Psikiyatri bölümünde ihtisasa başlayalı 1,5 yıl oldu. Hem fiziksel hem zihinsel olarak yorucu ve yoğun bir dönem geçti. Bu sırada sayısız insanın zihnindeki sayısız yaşantıya şahit olmak nasip oldu.
İnsanların dertlerini dinlemek tahmin ettiğimden daha zordu. Çünkü bizim izole ve rahat içerisinde geçen hayatımızda "dert" diye nitelendirdiğimiz şeyler, bazıları için belki dert kırıntısı bile olamazdı.
Psikiyatriye başladıktan sonra pek yazı yazmadım. Sanki bir şeyler yazarsam farkında olmadan bazı ruh mahremlerini deşifre edeceğim gibi geldi.
Henüz kurgular kurmaya da hazır hissetmiyorum kendimi.Bunun yanısıra nöbetler, eğitimler, iş yoğunluğu da yaz(a)mamamı arttıran unsurlar oldular. Ama blog sayfama dönüp baktığımda ne kadar uzun süredir boş bıraktığımı görünce içimde bir burukluk hissettim.
Buna rağmen ziyaretlerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum. Katkılarınızla yeniden bir şeyler paylaşmaya çalışacağım
Selam ve dualarımla..

4 yorum:

coskunsel dedi ki...

Bu süre içinde yazılarını çok özledim..Tekrar bloguna zaman ayırabilmen çok iyi..Ama yakın zamanda yine zaman ayıramayacağın günler gelebilir:) İkinizi de öpüyorum..

Adsız dedi ki...

Yazılarını sohpetini özledik.Artık daha kalabalık olacak sohpetler inşallah..Emanetimsiniz Rabbime

tvizle dedi ki...

güzel paylaşım. elinize sağlık

Adsız dedi ki...

hastanede geçen çalışma günlerim dolayısıyla yazdıkların beni etkiledi, devam etmen dileğiyle...