06 Mayıs 2012

Baharın ve kırık kalplerin Rabbine

Spring Love by donsutherland1
Spring Love, a photo by donsutherland1 on Flickr.

Allahım, senin yarattığın gökyüzüne, rengarenk çiçeklerle bezenmiş yeryüzüne baktıkça sanki sana daha çok yakınlaşıyorum..Kötülüklerden arınıyor ruhum..Tertemiz oluyorum..Şu yeşil ovalarda, yeni düşen yağmurda ve yağmurda beliren gökkuşağında tefekkürdeyken huzurluyum, müştakım, müteşekkirim..Ruhumu böyle müteşekkir anlardan birinde almanı dilerim Rabbim. Böyle veda etmeyi..Şehadetle gitmeyi..Yazgımda hangi gün yazıyorsa o gün..Ama henüz bitmediyse dünyada sayılı günümüz, imtihanımız, bitmediyse vazifemiz, öyleyse yaşamaya iman ve itikatla devam etmeyi kısmet et..İmanımızı alma, onun yerine, ondan evvel canımızı al..
Çiçeklerle dolu bu mayıs günlerinde imanımızı çiçekler kadar taze kıl!.. Nasip et, renk renk tevbe serpiştirelim gönlümüze..Tevbelerle bezenelim..Tıpkı baharla bezenmiş, temizlenmiş yeryüzü gibi..
İsimlerinin tecellilerini göster ve hissettir Rabbim..İsimlerinle güzelleştir yüreğimizi, benliğimizi..
*
Rabbim, sen ki ruhumuzu ve aklımızı sağlıklı kıldın, sana binlerle şükürler olsun..Bizim ve ruh hekimliğiyle uğraşan tüm kullarının vesilesiyle göndereceğin şifa kelimeleri sağlığımızın şükrü olsun..
Kullarının kırık kalplerini, zedeli ruhlarını, örselenmiş benliklerini tamir ve tedavide bize yardım et..Yardım et ki Senden başka yardımcımız yok..Sen ki ölmüş arzı canlandırdın bu bahar; Sen kırık kalpli mahzun ruhları da Şafi isminle yeniden iyileştir..Bu kırıklık, bu illet onların kurtuluşlarının vesilesi olsun..Amin..

2 yorum:

вєуαz ℓαℓє dedi ki...

Sen ki ölmüş arzı canlandırdın bu bahar; Sen kırık kalpli mahzun ruhları da Şafi isminle yeniden iyileştir..Bu kırıklık, bu illet onların kurtuluşlarının vesilesi olsun..Amin..

Canı gönülden amin ,amin demekten başka yorum yapılırmıki böyle güzel bir dua ya...Baharla taçlandırsın mevlam ahvalini akıbetini ve duan hürmetine bizimkileride...selam ve dua ile...

Aşk-ı Beka dedi ki...

Allah razo olsun beyaz lale, selam ve dua ile